Søg
DA
Tilbage til alle

ARMANI URE

 Hos Restlager finder du ofte et eksklusivt ur til den skarpeste pris: https://restlager.dk/herre-ure 

Ure fra de bedste brands i verden

Restlager tilføjer nye brands hver måned, målet er også 5.000 ure på lager i 2023.  Derfor er det muligt at finde de mest populære ure på vores shop. de første brand bliver ARMANI & HUGO BOSS i 2023. 

Kvalitetsure kan sagtens være velfungerende ure til den helt rigtige pris: ARMANI URE

Hos os finder du ure fra førende producenter til skarpe priser. Restlager bestræber sig altid på at have det bedste og mest moderne udvalg af ure. Har behov for hjælp til at købe det rette kvalitetsur, så ring til vores salgs afdeling og få de rette informationer før du køber dit armbåndsur.

Kvalitets ure som ARMANI, MASERATI, CALVIN KLEIN, HUGO BOSS, BURBERRY & MICHAEL KORS vil altid være et godt valg hvis ikke uret skal være over 3-4000 kroner. Alternativt skal du kigge efter ROLEX, AP, OMEGA eller TISSOT osv. 

Restlager forhandler en lang række ure til gode priser, grundet store indkøb, derfor kan du finde et ur til den helr rigtige pris, både så det passer i din stil og dit budget. 

Herreure er et ikke kun et redskab, der viser klokken. Det er med til at udtrykke din helt egen personlighed. For mange mænd er uret faktisk det eneste smykke, de går med. Mange mennesker kigger ofte på din påklædning, sko og ur, de danner sig et indtryk af hvem du er? Restlager tilbyder mange forskellige herreure af kendte designere og mærker, er du den sporty eller klassiske mand... Uanset hvem du sætter dig i bås med, så kig på dit budget og din fremtidige stil, og vælg udfra hvad der passer dig bedst. Restlager tilbyder betaling over 4 gange, vælg selv når du skal købe.

Vores garanti på alle ure er 2 år.