Søg
DA

Om os

 

Restlager er startet af Faunder Jens Petersen som dagligt også driver flere andre virksomheder.

 

Jens Petersen har mange års erfaring med import og produktion rundt om i verden. Derudover har Jens Petersen samarbejdspartner i store dele af Europa/verden. Det giver et godt udgangspunkt for en god start. Virksomheden har selv investeret i flere produkter, men som udgangspunkt er der fokus på et godt samarbejde med flere forhandler.

 

Markedsføring og målsætning for 2024. At være på højeste niveau med markedsføring via 500 digitale skærme rundt om i Danmark og outdoorreklamer, Samt Some kampagner som blandt andet Facebook og Instagram og Google Ads kampagner. Målet er klart, over 10.000 reklamer hver eneste dag inden 2 kvartals udgang. Målet for 2024 er planlagt til over 10.000 ordre de første 12 mdr.

 

Virksomhedens mål er at forhandle nogle fantastiske produkter som kan sælges som et tilbud, overskudslager eller restlager til gavn for forbrugerne og forhandlerne. Kvaliteten er i højsæddet, så alle kunderne kan føle sig trygge når de bestiller en varer på webshoppen. Ideen er at skabe en stor webshop med mange forskellige varergrupper og i rigtig mange kategorer, så restlager.dk rammer den brede målgruppe. 

 

Virksomheden arbejder bendhårdt på at skabe flere samarbejdspartner hver eneste uge, ja lad os tage en dialog over telefonen, det er første skridt på vejen til en succes sammen.

 

Faunder Jens Petersen