Søg
DA

Bliv forhandler

 

Opret jeres virksomhed og du kan være online med dine produkter samme dag.

I 2022 har vi åbnet en dropshop med salg af kvalitetsprodukter som tilbudsvarer eller restlager. Som forhandler eller grossist er der ofte ekstra ting på hylderne, som man gerne vil udskifte eller nedsætte i sit varelager. Det er uden tvivl godt at geninvestere i nye varer, både som forhandler og ikke mindst til gavn for kunderne. Restlager har selv nogle tilbudsvarer som vi har købt af grossister, hvilket vi gør løbende, så der er ekstraordinære gode tilbud. Vi gør alt for at tiltrække nye kunder, så dine produkter også bliver set på restlager.dk, ikke mindst via vores aggressive markedsføring på Instagram, Facebook, Google, og en masse andre tiltag. Restlager har en målsætning på over 100.000 visninger af reklamer pr. dag.

Hvordan sætter jeg mine tilbudsvarer eller lager til salg!

Via dit login så indsætter du din tekst og billede, samt pris under den kategori som passer til dine produkter, og gemmer det på din egen profil, hurtigt nemt og effektivt. Hele webshoppen er lavet til det danske sprog. Ved få klik så er dine varer på webshoppen. Vi kan hjælpe med at sætte dine varer på shoppen såfremt jeres tid er begrænset. Systemet er opbygget så stort set alle kan lære det på ganske få minutter. Vi hjælper også med spørgsmål fra første dag.

Hvad koster det!

Det er gratis at oprette jeres varer på vores webshop, der betales kun et fee ved et salg på kun 7,75 %, som dækker omkostningerne til markedsføring, betalingskort, webshoppen og personalet. Se betingelserne når du opretter jeres virksomhed.

Markedsføring

Der bliver udført en del markedsføring på Facebook, Google Ads, Instagram, Billboard og mange digitale skærme over hele landet. Derudover bliver der løbende sendt informationer ud med nye tilbudsvarer osv. Der bliver også mulighed for at I som forhandler kan købe bannerplads på www.restlager.dk. Vi forventer en gennemstrømning på over 100.000 indenfor en ganske kort periode og løfter det op til mindst 300.000 – 500.000 personer det første år, ja her stopper vi ikke… Vi går efter mindst 1 million, som har set restlager.dk inden årets udgang.

Hvor meget er der solgt & hvordan afregner man!

Man kan selv følge med i salget som forhandler via dit egen login, og der bliver afregnet efter hver måneds opgørelse. Betalingen sker derefter automatisk til jeres konto efter 20 dage. Du modtager en opgørelse og fremsender en faktura som vi så indbetaler efterfølgende.

Fragt

Restlager.dk giver et tilskud pr. ordre, såfremt den samlede ordre er under 500,00 kroner, afregningen sker også efter 20 dage efter månedsopgørelsen.

Samarbejdsaftale

Du kan læse vores forhandler samarbejdsaftale her.

 

Vær med fra starten i 2022!

 

Undertegnede er klar til at svarer på alle spørgsmål.

Venlig hilsen

Restlager
Founder Jens Petersen
jens@restlager.dk
Direkte mobil nr.: 51424173
Restlager mobil nr.: 31 271 273