Søg
DA

Amarone riserva Campo Piano 2017 - 16,5%

Ugens fund. Amarone della Valpolicella Campo Piano fra 2017 på 16,5% er skabt på et helt nøje drueblend bestående af 60% Corvina, 20% Corvinone, 15% Rondinella og 5% Oseleta, denne vin fås ikke bedre. Denne Amarone er eksklusiv i disse årgange, 2015 og 2017.
SKU: Amarone riserva Campo Piano 2017 - 16,5%
Før pris: 329,00 kr.
229,00 kr.
i h

Denne helt fantastiske og eksklusive Amarone della Valpolicella fra 2017 på hele 16,5% får du virkelig en flot oplevelse på alle måder. Denne eksklusive Amarone rødvin fra Tenuta Gugi, som er ejet af familie-vingården Falezza, er en gennemført oplevelse for dem som elsker det bedste fra Italien, hvor der er kælet for detaljerne. Du fornemmer hurtigt at vinmageren har fået helt frie tøjler til at udføre sin grundighed og kærlighed til sit arbejde. Der er ikke sparet på noget. Det er ikke kun selve indholdet som er gennemført. Vinen kommer på en rigtig flot og eksklusiv flaske, der er pakket fint ind i papir, og har forseglingsvoks på toppen. Nyd denne skønne rødvin til festlige lejligheder som f.eks., bryllup, fødselsdage og runde dage.

Vinen er lavet på den berømte Appassimento metode, hvor druerne får lov til at tørre, og i dette tilfælde hele 90 dage for at fremhæve den lækre dybe farve, duft og smag. Vinen gennegår fermentering 30 dage, for dernæst at komme HELE 30 mdr. på fine franske egetræstønder. Til sidst kommer vinen på flaske, hvor den opbevares 8 mdr. før den frigives til salg. 

Dette er en elegant, lækker, blød og smagfuld Amarone med en super smuk farve, masser af rund fylde og skøn intens duft: 

Farven: Dyb og meget intens farve i glasset.

Duften: Duften er meget intens med notet af fuldmoden mørk frugt, vanilje, sort peber og lakrids.

Smagen: Smagen er imponerende. Det er en helt fantastisk fløjlsagtig og smagfuld vinoplevelse med noter af lækker moden frugt, kirsebær, delikate krydderier, lakrids samt vanilje. Smagen er powerfuld på en virkelig elegant, rund og blød måde, som understreger den høje kvalitet i denne rødvin. Du vil opleve masser af dejlige bløde runde tanniner og en virkelig lang flot finish, som bliver ved.

VIGTIGT! Vinen skal åbnes mindst 1 time før servering, og kan med stor fordel hældes på karaffel.

Kunder der har købt denne vare købte også
Billede af Amarone riserva Campo Piano 2017 - 17%

Amarone riserva Campo Piano 2017 - 17%

Amarone riserva Campo Piano. Fantastisk årgang fra 2017. Druerne består af 60% Corvina, 20% Corvinone, 15% Rondinella og 5% Oseleta, vinen fås ikke meget bedre. Ganske få flasker tilbage i verden. Denne Amarone er eksklusiv i disse årgange, 2015 og 2017. Leveres i smuk trækasse ved køb af 6 stk.
469,00 kr.