Søg
DA

ARMANI - KVARTS UR - DRESS/SPORTSMODEL - MODEL AR 11472

Dette ARMANI ur forener stilrent design med alsidighed, ideelt for både hverdagsbrug og festlige lejligheder. Med sin elegante æstetik og høj kvalitet, repræsenterer det et perfekt valg for den moderne mand. Hvert ur leveres i en eksklusiv ARMANI gaveæske, hvilket gør det til den ideelle gave
Før pris: 3.095,00 kr.
1.195,00 kr.
i h

Armani Herreur Model AR 11472

Armani fortsætter med at imponere med deres nyeste tilføjelse, Model AR 11472, et ur der skiller sig ud med sit smarte design og robuste funktioner. Dette ur passer perfekt til den modebevidste mand, der søger et ur, der kombinerer sporty finesse med klassisk elegance.

Materialer og design

Model AR 11472 byder på en iøjnefaldende grøn urskive, der kontrasteres smukt af den sorte urkasse. Med en diameter på 43 mm har dette ur en markant tilstedeværelse på håndleddet, mens det fortsat opretholder en følelse af elegance. Lænken af rustfrit stål giver både styrke og et glat udseende, der komplementerer enhver tøjstil.

Holdbarhed møder stil med den robuste bagkasse, der sørger for at uret kan holde til daglig brug. Det klare mineralglas beskytter urskiven og sikrer, at stopur, kronografer og dato-visningsfunktionerne forbliver intakte og let læselige.

 

Urværk og Egenskaber

Drevet af et pålideligt kvartsbatteri, tilbyder AR 11472 nøjagtig tidtagning med tikkende sekundvisere, der tilføjer et klassisk touch. Vandbeskyttelsen på 3 ATM gør dette ur til en praktisk følgesvend til daglige aktiviteter som håndvask og regnfulde dage.

Produkt tags