Søg
DA

Holdningstrøje Kvinde - UNDGÅ RYGSMERTER - SPAR 200

Undgå rygsmerter. Holdningstrøjer til både mænd og kvinder i sort og hvid farve. Dansk design fra Master Core. Læs mere på www.mastercore.dk
SKU: Holdningstrøje Kvinde - Dansk design fra Master Core
*
  • Ikke tilgængelig
  • Ikke tilgængelig
*
Før pris: 798,00 kr.
598,00 kr.
i h
Forebyg skader

Over 800.000 personer lider i dagligdagen af rygsmerter og skuldreskader. Master Core teknologien er udviklet af danske designere på højeste niveau. Vores dygtige designer har været indover projektet i samarbejde med vores fabrikker og stofeksperter i Europa. Sammen har vi udviklet de mest optimale resultater. Vi har løbende sparret med både professionelle fysioterapeuter, læger og sportsfolk, så vi har kunnet udvikle det perfekte resultat, til stor gavn for alle dem som har store gener i dagligdagen. 

Forebyg smerter

Mange har fysiske problemer som følge af dårlige arbejdsstillinger, og idrætsfolk og sportsudøvere overanstrenger ofte deres rygsøjle eller musklerne. De kan simpelthen ikke følge med og stabiliserer i de vanskelige arbejdsstillinger og slitage. Når ryggen eller nakken bliver vredet eller bøjet, er der helt bestemt tale om belastende situationer. Arbejde i liggende, hug- eller knæliggende stillinger og arbejde i eller over skulderhøjde bliver også betragtet som hårdt belastende arbejde.

Læs mere på Master Core www.mastercore.dk