Søg
DA

Kendall & Kylie - T-SHIRT - MODEL 2023 - Str. M

Luksus tøj fra Kendall & Kylie - Sommer kollektion 2023. Findes kun i str. M. Sælges til minus 50%, det det er prøve kollektionen fra Kendall & Kylie.
Før pris: 298,00 kr.
49,00 kr.
i h

KENDALL & KYLIE er et globalt livsstilsbrand. De er elskede stilikoner og modeautoriteter. KKendall og Kylie Jenner. Med en unik og uovertruffen tilstedeværelse på verdensplan. Kendall og Kylie har defineret sig selv som to af de mest populære ikoner og personligheder i denne generation. Deres tøj fanger den uforudsigelige essens af nutidens unge modeelsker: selvsikker, stilfuld, trendy og ansvarlig. Fra begyndelsen af 2012 lancerede Jenner-søstrene en meget succesfuld kollektion. Tre år senere samarbejdede Kendall og Kylie med Topshop om at skabe en serie af Californien-inspirerede kollektioner, eksklusiv mode til de unge som kun elsker det bedste.

 

Her er nogle få modeller som sælges til en helt vild pris, da det er første modeller som er lavet som prøver, alså de første til sommeren kollektionen i 2023. Prøverne er lavet i str. M. Varen kan ikke byttes.